Doorgaan naar inhoud

Refusionspolitik

Vi har 14 dages returret, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om en returnering. For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt, og i dens originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset. For at starte en returnering kan du kontakte os på info@navitronicstyling.dk. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om returnering, vil ikke blive accepteret. Du kan altid kontakte os for ethvert returspørgsmål på info@navitronicstyling.dk

Hvis du ønsker, kan du benytte dig af vores returportal for billigst mulig fragt. Det koster 42.99 kr. for returfragten inkl. moms. Dette beløb dækker dele af beløbet vi bliver opkrævet af forsendelsesfirmaet for forsendelsen og levering af pakken. 
OBS: Beløbet vil blive fratrukket dit returbeløb.

Skader og problemer

Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.

Undtagelser / ikke-returnerbare varer
Visse typer varer kan ikke returneres, såsom letfordærvelige varer (såsom mad, blomster eller planter), tilpassede produkter (såsom specialordrer eller personlige varer) og varer til personlig pleje (såsom skønhedsprodukter). Vi accepterer heller ikke returnering af farlige materialer, brændbare væsker eller gasser. Kontakt venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din specifikke vare. Vi kan desværre ikke modtage returnering af udsalgsvarer eller gavekort.

Ombytning
Den hurtigste måde at sikre, at du får, hvad du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er accepteret, foretages et separat køb for den nye vare.

Tilbagebetalinger
Vi giver dig besked, når vi har modtaget og behandlet din returnering, og giver dig besked, om tilbagebetalingen blev godkendt eller ej. Hvis den bliver godkendt, vil du automatisk blive refunderet på din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen.

TILMELD DIG

Tilmeld dig og bliv blandt de første til at modtage nyheder & ekslusive tilbud